dinsdag 30 juli 2013

Een tropische verrassing.

In plaats van bij Jibe City zitten we deze zondagmiddag bij Spice Beach. Het is een heerlijke rustige middag. Lies en Gerard zijn ook net gekomen. We zitten hier om dat er een band optreed, de Groove Department. We hebben hen gisteravond ook gezien bij Havana's een leuke jazz, annex lounge tent.
  
Plotseling ziet Ellen een bekend persoon lopen. "Dat kan niet", denkt ze maar even later ziet ze nog een ander bekend persoon lopen. Onze vrienden Marco en Janny lopen hier zomaar over het strand, op zoek naar ons.

Van de week hebben we nog contact gehad en gekscherend gezegd dat ze het vast heel erg leuk zouden vinden hier op het eiland en nu,..... nu zijn ze hier.

De verrassing is compleet, echt een tropische verrassing.

Marco heeft zijn zaak verkocht en Janny heeft een sabbatical. Samen hebben ze eerst drie maanden een boot gehuurd in Turkije om eens te ervaren hoe dat is. Daarna hebben ze een fietstocht gemaakt van Hanoi in Vietnam, via Cambodja naar Bangkok. Tenslotte hebben ze drie maanden een camping gerund in Italiƫ. Ze hadden nog wat tijd over en nu zijn ze hier op Bonaire om te leren duiken, bij te praten en te genieten. Leuker dan dit kan het bijna niet worden.

1 opmerking: