zaterdag 13 juli 2013

Geweldige service.

Vrij centraal op het eiland bevindt zich Van den Tweel Supermarkt. Deze supermarkt is gelieerd aan Albert Heyn en alles wat Appie in het assortiment heeft, heeft Van den Tweel ook en nog meer. Voor ons is dit dus ideaal, het is net als thuis. Alles is hier te krijgen en de prijzen zijn nog redelijk ook. Hoewel centraal gelegen, is het toch niet echt gemakkelijk om bij de winkel te komen. Op de fiets is het nog net te doen maar lopend, in deze hitte, is het een heel ander verhaal.

Met een aantal "Yachties" zijn we in gesprek gegaan met het concern en marketingmanager Marjorie Krens was welwillend bereid om naar ons te luisteren. Het gevolg.......... Van den Tweel zet, gratis, een busservice op tussen de haven en de Supermarkt. Ieder vrijdag en dinsdag om 10.00 uur rijdt er  vanaf het havenkantoor, met een tussenstop bij Kareltjes Bar, een taxibusje naar de Supermarkt.
Ongeveer een uur na aankomst kun je weer terug naar jouw opstapplek.

Deze eerste keer was zeker een overweldigend succes. Het was even proppen met alle mensen die mee wilden. Heen viel het nog wel mee maar terug hadden we natuurlijk ook nog alle boodschappen bij ons maar het ging allemaal net.
Marjorie had al aangegeven dat er flexibel met de rijtijden werd omgegaan en dat het busje zelfs wel meerdere keren zou kunnen rijden.

Wat een geweldige service!!!
Verzamelen bij het havenkantoor.
                           .......'t busje komt zo,..........
Samen met Marjorie (helemaal rechts)
"Dit is wat jullie bedoelen. Opmerkingen, aanmerkingen, suggesties?"
Maar stel, dat je dan toch nog wat vergeten bent.............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten