Contact

Mail adres:  sy.acapella@gmail.com

Post adres:  Jan Weilandlaan 22
                    1187 SP Amstelveen
                    The Netherlands

Tel. Ellen/Martin:  + 31 6 2322 8217


36 opmerkingen:

 1. Hoi Ellen en Martin,

  Jullie site ziet er leuk en overzichtelijk uit; ook prettig om te lezen! Mooie foto's en filmpjes. Gelukkig hoef ik dat straks allemaal niet te missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Buurtjes,

  Leuke site!
  Geen idee of we het geestelijk aankunnen om jullie mooie reis via de site te gaan volgen. Misschien iets teveel kans op heimwee naar het mooie weer, de witte stranden en de palmbomen.
  We zullen het zien. In ieder geval kunnen we de komende maand jullie vorderingen op de voet volgen.
  Tot komend weekend?
  Groeten, Marius
  SY Abel T

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch! gaat het toch gebeuren. Veel sukses en veel plezier, kijk uit voor vulkanen onderzee,
  Martin (aswolk Bonaire)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Ellen,ik vond het super leuk gisteren,ik wens jullie een behouden vaart,veel succes
  Liefs Esther en Willem

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een top afscheidsfeestje was dat zondag! Mooi weer, slecht weer, het maakte allemaal niks uit, het was reuze gezellig! We hadden jullie niet echt gedag gezegd want we gingen ervan uit dat we jullie nog wel zouden spreken in de haven 1 dezer dagen, maar het ziet er naar uit dat jullie alleen Robbert tegen komen en mij niet meer! Nu heb ik jullie dus geen afscheidszoen kunnen geven!! Bij deze dan! En reken maar dat ik jullie ga volgen, heel veel plezier en geniet van alles wat op jullie pad komt! Liefs, ook namens Robbert, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lieve martin en ellen, nog een paar uurtjes en dan gaan jullie ons verlaten.
  Wij wensen jullie onwijs veel succes en we volgen jullie op de voet.
  Nou landrotten op naar het ruime sop.
  lieve groetjes en knuffels van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Martin en Ellen!
  Ik zag jullie namen ineens voorbij komen op een blaadje dat in de briefingruimte lag en las dat jullie met pensioen waren gegaan. Jammer dat ik jullie niet meer heb gezien de laatste jaren, in functie! Ik heb het wel vaak over jullie gehad, je hebt op mij een blijvende indruk gemaakt als een ongelooflijk leuk stel en heel erg fijn om mee samen te werken. Jullie website straalt helemaal het enthousiasme en liefde voor elkaar uit, dezelfde indruk die jullie op mij maakten tijdens het werken bij de KLM. Heel erg veel plezier toegewenst, behouden vaart!
  Hartelijke groeten,
  Charlot Engels
  (die kleine captain van de MD11)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo AcapellaƩrs. Ik wacht met smart op enorme verhalen, foto's, wetenswaardigheden en wat Dries zoal meer zei.
  Wij, met z'n allen hebben al TIJIJIJIJDEN niets meer gelezen.
  Veel fun in Londen luitjes.
  Hans Thetis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat geweldig geweldig, dat jullie nu op stap zijn, naja op stap....
  Wij waren zo enorm blij, dat wij jullie nog op de reunie hebben gezien en gesproken, heeeeeel bijzonder jullie avontuur. Nou, wij zijn er volgend jaar als het even kan in Bonaire. Zal wel een hele opkomst zijn. En ik had mij nooit bedacht , dat je een naaimaschine aan boord moet hebben. Jullie zijn echt goed voorbereid! Lieve groeten, Inge Cees en kids

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Ellen en Martin!
  Ik las het artikel over jullie prachtige avontuur in de VNC,en ik heb er heel veel respect en bewondering voor hoe dat jullie dit doen.De meeste mensen dromen hier alleen maar van,maar jullie doe het ook daadwerkelijk!
  Ik heb al een paar keer jullie website bezocht,en zal dit ook zeker blijven doen om op de hoogte te blijven van wat jullie zoal meemaken.
  Ik wens jullie een behouden vaart,en vooral heel veel plezier!
  Groet Peter van Hartingsveldt,controleur cabinekwaliteit KLM

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Martin en Ellen,

  Erg leuke site, handig om te kijken waar jullie varen en liggen. Ellen, ik zat begin september met je op Bonaire, toen ik jarig was. Toen de Quito "riedels' nog bestonden....Ik vond het toen heel gezellig met je en had al een keer gezocht naar jullie avontuur op internet. Maar nu het juiste adres in het VNC blaadje stond, kon ik het niet overslaan! Je staat nu bij "mijn favorieten"..
  Heel veel plezier en geniet ervan!! grtjs Elma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo M&M,
  Ben oud collega(vliegdienst) Wij zijn al >6 jaar onderweg. Liggen momenteel in Alaska. Wij wensen jullie minstens net zo'n geweldige reis toe zoals wij tot nu toe hebben en als we ergens mee kunnen helpen, schroom niet om te mailen.
  PG5626@sailmail.com. www.jj-witteraaf.nl
  Behouden vaart
  Jan & Joanneke Buurma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nicole Berendsen2 juli 2012 om 21:01

  Hola amigos,
  wat superleuk ziet dit eruit zeg! Ik geniet gewoon met jullie mee, heerlijk lijkt het me zo'n vrij gevoel met z'n 2en op zo'n boot op de wijde, wijde zee.., oef helemaal te gek hoor!

  Leuk vond ik het dat ik jullie laatste KLM vluchtje als pax mocht meemaken, heb nog foto's gemaakt van de ontvangst op CUR.
  Zal af en toe ff-tjes meegenieten met jullie avonturen via deze site, heel veel liefs, waanzinnig veel plezier gewenst en groetjes,

  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 14. He dushi's,
  we volgen jullie hoor.
  Youri bijna dagelijks om te kijken op live ships map waar jullie zijn en dan gaat hij naar de Caribbean om te kijken welke schepen hier voor de kust liggen..Helemaal leuk.
  Zaterdag vertrekken wij voor 17 dagen naar Colorado! We kijken er erg naar uit. Rocky Mountains beklimmen en voornamelijk vissen.
  Ik heb intussen ontslag genomen en begin parttime voor 30 uur weer bij mij oude baas als product manager voor Nutricia.
  Leuke voor uitzichten.
  Lieve warme zoenen uit Curacao

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een verrassing, om jullie opeens in Lagos te zien! Wist niet wat ik zag Ellen op haar fietsje bij "mij in de marina" en dan het verhaal van jullie speurtocht . Het lijkt Spoorloos wel.
  Maar harstikke leuk, op zaterdag samen aande koffie in de Algarve. Oude koeien uit de sloot gehaald en af en toe toch nog bedenken hoe de klein de wereld is, als je elkaar weer tegenkomt.
  Martin en Ellen , ik wens jullie een voorspoedige reis en ik zal jullie zeker volgen nu.... Nu weet ik tenminste wat Acapella (friend request is op Facebook), heel veel groetjes. Boa viagem en tot ziens ,
  Isabel Marquesu

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Acapella, even een berichtje om te melden dat ik hier, met de Noorse winter die met rasse schreden nadert, geniet van jullie zonnige, spannende blog!
  Liefs
  Juud

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lieve (ex)collega's! Wat een geweldige blog, heerlijk om op de hoogte te blijven. Krijg zelf ook wel de kriebels...! Behouden vaarten! Liefs uit Vlissingen. Hulya

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo Acapella,

  Ik heb begrepen dat jullie nog in Suriname zijn, maar wij hebben al een paar dagen niets van de Blabber gehoord. Misschien hebben jullie nog contact met Ben en Ingrid? Zou graag even contact met ze hebben. Alvast bedankt en uiteraard heel veel plezier.
  Groet,
  Saskia (zus van Ben)
  evers_saskia@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super Acapella, wat een service!!
  Groet,
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 20. He Martin, Je was jarig. Heb expres niks laten horen zodat je snel naar curacao vaart om daar alsnog gefeliciteerd te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hi guys, leuk jullie tegen te komen op St Maarten. Heb jullie niet meer gezien, dus kan ik concluderen dat ze voor jullie een plekkie vrij hadden op de 'Bult', ik hoop dat het ook een beetje comfortabel was.
  Roger heeft volgens mij vanmorgen jullie onderkant netjes schoon gemaakt. Hoop jullie in de nabije toekomst weer ergens tegen te komen in het Carib. Groetjes, Bart

  BeantwoordenVerwijderen
 22. He martin en ellen!
  Super gaaf om jullie reis zo te volgen. Zoals we ook de dixbay op de voet volgen en de islay die inmiddels in engelse wateren vaart ( via vrachtschip van af de bvi 's). Wij liggen nu in makkum . Het lijkt wel herfst: 10graden, regen, 5Bft , de Azul schud in de box. Brrrrrrr. Maar jullie zijn ook ff in NL begreep ik. We hebben verleden jaar de Nauti Nymph verkocht en zijn hun in het bezit van een prachtige 7 jaar oude Dehler 39Sq genaamd Azul . Gaan we veel plezier van beleven. Van de zomer is het plan naar Zweden te gaan. Groet, annelies en peter

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Beste (Ex) Vertrekker,

  We zijn/komen dit jaar weer terug in Nederland. Thuis zijn is heel tweeslachtig. We zijn blij onze dierbaren weer om ons heen te hebben maar wat missen we de warmte, de vrijheid, de zee en nog zo ontelbaar veel mooie dingen van onze reis.

  Om zo’n reis wat prettiger af te ronden leek het ons leuk om de Ex Vertrekkers nog eens bij elkaar te krijgen. Een soort reunie in oktober, ergens in het midden van het land. Dan kunnen we onze reis nog eens herbeleven en oude contacten weer opfrissen.

  Als programma idee( naar keuze bij te wonen );
  ’s Morgens - Bijpraten bij de koffie
  ’s Middag - Lezing van een inspirerende zeiler o.i.d.
  ’s Avonds – Napraten bij diner en/of borrel

  Als dit je wat lijkt stuur dan z.s.m., onverplicht, je e-mail-adres naar shishco@live.nl
  omdat de weblogs e.d. in de komende tijd van internet zullen verdwijnen en we jullie dan niet meer terug zullen kunnen vinden.

  We houden je op de hoogte van de vorderingen en hopen op een grote opkomst.

  S T U U R J E M A I L A D R E S naar shishco@live.nl

  Zeilgroet
  Frans van Janny
  SHISHCO
  06-51-501059

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo Martin & Ellen,

  Leuk om jullie blogs te lezen. En ook om mezelf op de foto te zien hier :-). Ik heb een fantastische tijd gehad op de Full Circle. Een unieke vakantie op en rond Bonaire. Heel veel plezier & geluk in de Carieb en leuk om jullie ontmoet te hebben.

  Groet,
  Moniqe Lookman

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Martin,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
  Niet teveel proosten hoor!!!

  Liefs Rob & Alette

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Rose Mary Allen7 maart 2014 om 19:03

  Hallo Martin en Ellen,

  Leuk om jullie ontmoet te hebben en jullie blogs te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi Martin en Ellen, leuke foto man! Was leuk om jullie even te spreken en te zien, hopelijk zijn we volgende keer dat we elkaar tegen komen niet `druk`, De tocht naar Trini was prima, wind hield alleen op in de ochtend dus we deden de plof maar aan :) Veel plezier en tot een andere keer! Josh & Katia

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi, jullie kennen ons niet, we zijn ook zeilers en zeilen nu 3 jaar in de Carieb e.o. rond. Ik kijk af en toe op jullie site, want leuke foto's en zie opeens onze oude buurvrouw uit Zwolle, stewardess Jolien, bij jullie staan. We kwamen haar nog tegen 2 jaar geleden toen we met de boot in Curacao waren. Leuk om je buuf zo tegen het lijf te lopen bij een concert op Mambo Beach! Groetjes van Jacques en Annet, Florida www.sailpanache.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Lieve Martin en Ellen, ik hoop dat jullie gauw de reis zullen voortzetten! Liefs, Norma

  BeantwoordenVerwijderen
 30. hallo, jullie kennen mij niet. Maar ik volg als zeiler jullie avonturen.
  Ik las over het medische avontuur dat jullie en met name jij Ellen moet verwerken. Heel veel sterkte en ik hoop dat ik jullie snel weer ver van nederland op jullie boot kan zien op jullie webblog. groet W. Sailor.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Blij te horen dat het medisch avontuur voorlopig volbracht. Ik hoop dat het goed blijft gaan Ellen. Ik houd jullie zeilavonturen weer in de gaten. Goede vaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hai Ellen en Martin, ik ben een KLM collega van de grond en vol jullie al vanaf het begin. Wat vind ik het leuk om geregeld jullie avontuur mee te maken. Ik ken jullie niet maar heb inmiddels wel het idee dat ik jullie een beetje ken. Spannend hoor die lange overtocht. Ik ben benieuwd naar alle verhalen en fotos uit het Frans Polynesie! Hartelijke groet, Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Stoer hoor! Een fijne tijd daar en veel liefs van Norma

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Ellen en Martin, zag jullie voorbij komen op FB. Hoe leuk!
  Laatste keer dat ik jullie zag was bij Anneke Waiboer, op 3 feb.
  Hoe is het nu met je moeder, Martin?
  Kan ik via een ander account bij jullie inloggen ? Deze is nl niet meer in gebruik.....
  Mijn huidige email : corabollie@icloud.com
  Het lukte me niet om dat in te voeren. Hoop dat het zo wel gaat lukken....
  Behouden vaart en ben benieuwd naar jullie verhalen!
  Liefs Cora van der Linde

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ha Ellen en Martin, toch even gezocht en jullie site gevonden. Wat leuk!! Heel veel plezier nog! Groet, Anna en Bart van wintersport

  BeantwoordenVerwijderen