zondag 13 april 2014

Een beetje van alles

De afgelopen week was eigenlijk, een beetje van alles.
Een beetje historie, een beetje cultuur, een wandeling en een bezoek aan een rum fabriek, een stukje varen, lekker zwemmen, constateren dat de boiler lekt en er voor zorgen dat dit verholpen werd.
Borrelen met Clare en Andrew van de Eye Candy, mailen en het blog bij werken.

Zoeken naar een oplossing voor een probleem met de marifoon.
Afspraken gemaakt voor motoronderhoud, weer varen, weer zwemmen en een trail gelopen door de bergen van het ene dorp naar het andere en weer terug.
Vroeg naar bed om vervolgens om 06.00 uur op te staan omdat er weer gevaren moest worden.

Dan heb je natuurlijk ook nog de gewone huishoudelijke activiteiten zoals boodschappen, koken, gasflessen verwisselen, wassen -strijken doen we niet meer- schoonmaken etc.
Voor de ontspanning gaan we af en toe een paar uurtjes naar het strand en om de paar avonden kijken we naar een film van James Bond. We zijn bij 'Doctor No' begonnen en hopen aan het eind van de maand, ze allemaal nog een keer gezien te hebben.
Van onze lieve vriendin Yola, ontvingen we een mailtje waarin ze betoogde dat ik de watermaker geen "Waterheks" meer moest noemen, maar "Waternimf". Zij beëindigde haar relaas met de volgende opmerking: "Martin, vrouwen moet je paaien,  jij als geen ander weet hoe dat moet". Vanaf nu heb ik het alleen nog maar over onze "Waternimf" die het zo goed doet dat we haar zelfs op de timer kunnen laten draaien. 
Als voorschot op de jaardagen van Clare (21/04) en Ellen (28/04) zijn we uit eten geweest.
Kortom het was dus gewoon een weekje met, 'een beetje van alles'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten