vrijdag 28 maart 2014

Concrete plannen


Een tijdje terug kwamen we op de BVI's, Clare en Andrew tegen. Zij zijn, met hun Bavaria 39 al tien jaar onderweg. Eerst hebben ze zeven jaar in het Middellandse zee gebied rond gezworven en nu al weer drie jaar hier in de Carieb. Ze komen uit AustraliĆ« en hun boot heet  Eye Candy.
Na onze eerste ontmoeting hebben we elkaar nog wel eens ergens gezien maar van een echte kennismaking was het nog nooit gekomen. Tot nu.
Bij de BBQ van de boatboys leerden we elkaar iets beter kennen. Clare en Andrew zijn ook al New York geweest met de boot, iets wat wij volgend jaar willen gaan doen. Het was dus wel heel interessant om naar hun verhalen te luisteren.
Hun plannen zijn om in het komende stormseizoen naar Bonaire en CuraƧao te gaan, daar over konden wij weer alles vertellen.

Zie hun blog: http://freedomandadventure.blogspot.com/

Na de BBQ volgde een uitnodiging om te komen borrelen hetgeen weer resulteerde in een wederkerig bezoek. Gezellig!

Wij hebben rugkussen met zuignappen in de kuip. Clare vond deze helemaal geweldig en vroeg waar ze vandaan kwamen. We hadden er nog twee over en die hebben we aan hen cadeau gedaan.
Hoewel het absoluut niet nodig was stonden ze erop om ons ook iets te geven. We kregen twee prachtige pilots van hen. Eentje over de Bahama's en de ander over de Intercoastal Waterway naar New York.
Nu kunnen we onze globale plannen verder concreet maken.

                                            

Geen opmerkingen:

Een reactie posten