dinsdag 1 oktober 2013

En wat gebeurt er zoal nog meer....

Van de week nog een duikje gemaakt met z'n vieren.
Na een gezamenlijke lunch op Jibe City hebben we, inmiddels alweer afscheid genomen van Caroline, Willem-Jan, Marly en Gabie.
Caroline heeft niets te klagen hoor, want volgende week is ze alweer hier

Karin en Rob, zijn op de koffie geweest. Rob is uitgezonden, hij werkt bij de recherche en Karin vliegt. Zij wonen hier alweer anderhalf jaar. 

Alexandra een andere collega is hier op vakantie en kwam ons met een bezoek vereren. Alexandra heeft de spreuk:" Sea water heals everything", op haar arm laten tatoeƫren.

Daarom zijn we natuurlijk zo gezond;-)) Of zou het komen, omdat we iedere dag vroeg in bed liggen.

Voorlopig, een laatste happy hour bij ons op de boot. Vrijdagavond, Paul van de Harmatan -net terug van een week werken in Panama- en onze achterburen Louise en Gordon. Hapje, drankje, het was gezellig.
Het gevolg, nog een laatste gezamenlijke duik met Paul, Gordon en Louise en ook Monique en Paul van de Full Circle.
 
De voorbereidingen om twee weken naar Nederland te vertrekken zijn in volle gang. De ligplaats in de haven is gereserveerd, de taxi is al besteld, alleen de koffers moeten nog gepakt worden. 

Als gepensioneerde KLM-ers kunnen we, de rest van ons leven, IPB vliegen. (Indien Plaats Beschikbaar). Een retourtje hiervandaan is voor ons dan ook relatief goedkoop.  De vlucht staat er goed voor. In de Business Class zijn nog wat stoelen vrij en achterin, in de Economy, zijn er zeker 40 vrij, dus dat komt wel goed. 

Twee weekjes naar de kou. Weer schoenen aan, een lange broek en een trui. Het zal wel afzien zijn. We verheugen ons erop.

                Voorlopig zijn we er even niet.
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten