donderdag 17 oktober 2013

Weer terug op Bonaire

Zowel op de heen als de terugreis zaten we heerlijk bij de KLM in de businessclass, dat blijft altijd een feestje. We houden er wel van om een beetje te 'reizen in stijl';-))
Het was leuk weer even in Nederland te zijn om familie en vrienden te ontmoeten. Natuurlijk heb je altijd te weinig tijd om iedereen te zien en alles te doen wat je wilt, maar goed dat is nou eenmaal zo.

Zoals altijd hebben we gezellig bij mijn moeder gelogeerd in Pingjum, een dorpje net over de Afsluitdijk in Friesland. Van daaruit hebben we al onze tochten en bezoeken georganiseerd.
Toch bijna 2000 km gereden in twee weken tijd en dat allemaal in Ellen d'r oude Volkswagentje Lupo, die we te leen hadden van nichtje Tessa.
Akke en Jacques (van de Mathiba)
Gerrit en Yola (van de nieuw gebouwde stolpboerderij)

Met onze kleinkinderen zijn we naar de film geweest, de nieuwste Disney animatie, "Planes".

Hier bekijkt Bardo zijn creatie van technisch lego wat hij toch voor 90% zelf in elkaar heeft gezet.
                       De dames, Bodhine en Asha kozen voor wat meer actie.
 
Alle goodies en onderdelen die we besteld hadden waren opgestuurd naar Pingjum of hebben we opgehaald, dus we kunnen straks weer volop aan de slag.

Nog een weekje in Bonaire met onze vrienden Rob en Alette en dan gaat de reis verder naar Curacao, waar de boot even uit het water gaat voor het nodige onderhoud. Vervolgens door naar Aruba om dan, als het stormseizoen weer voorbij is, zo rond 1 december te vertrekken in de richting van Puerto Rico.

1 opmerking:

  1. I love to read about your experiences! You write beautifully about this. I have enjoyed reading your articles. They are very well written. It looks like you spend a large amount of time and effort in writing the blog. I am appreciating your effort. Behendigheid spelletjes en vele andere spelletjes speel je op FlashPlay.nl

    BeantwoordenVerwijderen