zondag 27 oktober 2013

Laatste week op Bonaire

De laatste week op Bonaire hebben we door gebracht met onze skivrienden Rob en Alette. Zij waren op vakantie op Aruba en hebben er een paar dagen Bonaire aangeplakt.
Nadat wij uit Nederland terug waren gekomen hebben we de Acapella in de buurt van hun appartement gelegd. We lagen uiteindelijk pal voor de deur van hun penthouse. Ze hadden een upgrade gekregen van het verhuur bedrijf. "Je krijgt wat je toekomt". ;-)
Vanaf het dakterras had je een prachtig uitzicht over het water.
We hebben het eiland verkend met de scooter, wat Alette doodeng vond, zijn naar Klein Bonaire geweest om te snorkelen en hebben heerlijk bij hen op het terras gebarbecued.
In plaats van een weekje skieen was het nu een weekje eiland bezoek.
Ellen heeft ooit in Zuid Afrika een prachtig houten nijlpaard gekocht. "Knorrie", zo noemen we haar, is mee op de boot en staat meestal in het randje achter de bank. Alleen, als we aan het varen zijn dan moet ze in de kast, want zo'n loslopend ding kan een gevaarlijk projectiel worden in een bewegende boot. Vaak vergeten we haar en ligt ze weken in de kast. Alette had dit in de gaten en wilde Knorrie wel adopteren. In eerste instantie vonden we dit wel een goed idee maar na een paar dagen kreeg het schuldgevoel toch de overhand. We hebben beterschap beloofd en afgesproken dat we Knorrie echt na iedere tocht uit de kast zullen halen.

Rob en Alette zijn inmiddels weer terug in Nederland en wij zijn met de Acapella weer op Curacao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten