vrijdag 13 september 2013

Terug op Bonaire

Ja, we zijn weer terug op Bonaire. Het is heel stil hier, er zijn weinig Nederlanders maar op de één of andere manier is het gelijk weer raak.

Op dag één werden we uitgenodigd om bij Paul en Monique van de Full Circle te komen eten. Dit was een kans die we ons niet lieten ontglippen want Monique kan ontzettend lekker koken. Zij had Keshi Yena gemaakt, een gevulde kaas (keshi), een lokaal Antilliaans gerecht.

                Een dag later aten ze verse tonijn aan boord van de Full Circle.
Op hun website vindt je allerlei lekkere recepten.  http://www.fullcirclesailing.nl/

De tweede dag werden we opgeroepen door de Aquaspace, een voormalig onderzoeksschip van Jacques Cousteau, nu in gebruik als charterboot. Het schip vertoond wel enige gelijkenis met een UFO vandaar de naam Aquaspace en is een trimaran waarvan de middelste drijver geheel uit plexiglas bestaat.
Heel veel KLM bemanningen huren deze boot om een middagje te varen. Ook deze keer. We werden gepraaid door bekende collega's en kregen de uitnodiging om even een biertje te komen drinken. We mochten de hele middag blijven als we dat wilden, maar dat hebben we maar niet gedaan, hoe verleidelijk het ook was. Eén biertje en toen weer terug naar de Acapella.
Dag drie. De huwelijksdag van Caroline en Willem-Jan. Zij zijn hier op vakantie met hun vrienden Marly en Gabie en vieren hun 15e trouwdag hier op het eiland. Wij zijn uitgenodigd om dat mee te vieren. Hoe leuk is dat!
                Heerlijk gegeten bij @Sea.

Donderdag, dag vier, een lekker rustig dagje en een beetje rommelen op de boot.

Vrijdag. Varen met Willem-Jan, Caroline, Gaby en Marlie.

We zijn benieuwd wat de rest van de week gaat brengen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten