vrijdag 3 juli 2015

Ellen Dag

Op 1 juli, vieren we de verjaardag van onze grote vriend en technisch adviseur, Hans.
                                                                  Van harte, jongen.
Boot buurvrouw Winnie en Hans (2012)

Deze dag is tevens Ellen Dag. dat wil zeggen dat alle wensen die mijn lieftallige echtgenote vandaag heeft, vervuld worden, zonder tegenstribbelen, zonder sputteren. We doen vandaag alles wat zij leuk vindt, op de manier die zij het leukst vindt.
Aangezien we vandaag aan het varen zijn, en Ellen een andere invulling van deze dag voor ogen heeft, is Ellen Dag 2015, verplaatst naar een nader te bepalen tijdstip.

Martin Dag vieren we ergens in maart, maar dat vermelden we niet meer want.......
                                                het is tenslotte iedere dag, Martin Dag ;-))

Afgelopen zondag zijn we vertrokken uit Washington, waar we 10 heerlijke dagen hebben gehad. 
De Acapella lag in het Washington Channel, tegenover de Capital Yacht Club, in het hartje van de stad. Voor $16 per dag konden we gebruik maken van alle faciliteiten van de club. Fantastische douche gelegenheid, dinghy dock, wifi op de boot en razendsnel wifi in de bar, iedere zaterdag een uitgebreid ontbijtbuffet, voor een zeer vriendelijke "breakfastclub" prijs. Kortom, voor toekomstige zeilende bezoekers, een prima plek om te liggen. 

Ondanks het feit dat we Potomac River 100 mijl moesten opvaren en ook weer 100 mijl terug, was dit het zeker allemaal waard. We zijn nu onderweg naar Annapolis, wat hemelsbreed 25 nm bij Washington vandaan ligt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten