donderdag 11 juni 2015

Groovin' in the park

Iedere maand wordt op het terrein van het Deltaville Maritiem Museum een concert georganiseerd. De entree bedraagt U$10,  je neemt zijn eigen stoel(en) mee, een koelbox met eten en drinken wordt van harte aanbevolen.
Deze zondag hadden we eigenlijk niet veel meer te doen, meeste werkzaamheden waren afgerond, dus was het voor ons wel een goed moment om iets leuks te gaan doen.
Barefoot Davis trad op. De aankondigingen waren spectaculair en onze verwachtingen waren dan ook hooggespannen. Davis, een echte Amerikaan, is 25 jaar geleden van het vaste land vertrokken naar het eiland St.Thomas (Amerikaanse Maagden) en zou zijn publiek nu verwennen met 'laidback island music'. Hij wordt geassisteerd door een virtuoze steelpan speler en een geweldige bassist.
De muziek, was echt 'laidback', slaapverwekkend zelfs. Ondanks de inzet van de, inderdaad virtuoze, steelpan speler, de muzikale inzet van de bassist, kwamen de liedjes van Barefoot Davis niet boven het gemiddelde niveau van Amerikaanse Country&Western Hoem Pa Pa uit.

Aan het publiek lag het niet. Stoeltjes, koelboxen afgeladen met eten en drinken, voldoende enthousiasme. Het kwam gewoon niet op gang. Het was wel heel leuk om dit een keer mee te maken en met twee flessen wijn, heerlijk wrapjes met zalm, blokjes kaas en wat fruit hebben wij een heerlijke zondag middag gehad.
De Acapella ligt weer in het water, de rekening is betaald, de laatste kleine klusjes zijn bijna achter de rug en we kunnen weer verder.

Een bezoek aan het Witte Huis zit er helaas niet in. Na wat speurwerk op internet en een aantal telefoontjes kregen we toch echt nul op het rekest. Om de woning van de president van Amerika te kunnen bezoeken heb je de hulp nodig van de Nederlandse Ambassade. Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft echter te kennen dat ze hier, "geen tijd" voor heeft. Jammer.
Ondanks dat, zullen er genoeg andere leuke dingen in Washington te doen zijn. Van onze vriendin Caroline kregen we nog wat KLM tips, voor o.a. gratis concerten. Dus, uiteindelijk zal het wel goed komen met 'Groovin' in the park'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten