vrijdag 27 juni 2014

Gezelligheid kent geen tijd

Laten we even een pizza halen, dachten we. Wij met de dinghy naar Karels, want dat is de beste plek om het bootje achter te laten. Komen we daar aanvaren, zitten Silvia en Alex, vrienden van mijn zus Esther, op het terras. Je begrijpt natuurlijk wel dat de pizza maar even moest wachten.
Alex en Silvia wonen tijdelijk hier op het eiland en Alex heeft zich zelf tot doel gesteld om bij alle duikspots een keer te duiken. Het zijn er ongeveer 100, dus hij is nog wel even bezig. 

Tijdens de vorige 'hamburgeravond', hebben we kennis gemaakt met Marilyn en Kent.
Zij liggen met een enorm motorjacht in Harbour Village Marina. Samen met nog een aantal andere zeilers werden we uitgenodigd om de tienjarige verjaardag van hun schip Cardea te vieren. ('Cardea', is de godin van verandering)
                                            Het was een gezellige party. 

De volgende dag, Ellen is stof aan het snijden voor de dinghy hoes, Martin zit een beetje te computeren, horen we plotseling:"Joehoe", naast de boot. 
Natascha, onze lieve vriendin en KLM collega, is samen met haar vriend Jasper op vakantie in Bonaire. Met een geleende sloep hadden ze wel zin in koffie. Laten wij daar nou ook net aan toe zijn. 
Nespresso, what else. 
                                              Gezelligheid kent geen tijd. 

1 opmerking:

  1. Het was zeker gezellig lieve Ellen en Martin!
    Bedankt voor de mooie foto's, het fijne gezelschap èn, niet te vergeten, de heerlijk met liefde gezette koffie! ;D
    Hopelijk tot snel weer!
    Liefs Jasper en Natascha

    BeantwoordenVerwijderen