vrijdag 7 februari 2014

Party Time, het vervolg.....

Na het lezen van ons vorige blog vroeg Carel, de broer van mijn moeder, zich af hoeveel party's je kon hebben in korte tijd.
                                                  Nooit genoeg natuurlijk ;-) 

Februari is feestmaand voor ons, getuige het aantal jaardagen die we in korte tijd vieren. (Zie ook het blog 'Aquarius' van Februari 2013)
In vijf dagen, vriendin Anneke, schoonzoon Sanne, kleindochter Bodhine, schoonzusje Anja, nichtje Dagny en niet te vergeten mijn eigen verjaardag. 
Bodhine en Sanne
 
Iedereen bedankt voor alle telefoontjes, mailtjes, whatsappies, berichten over de korte golfradio en andere vormen van communicatie. 
Nu even geen drank maar gewoon een ijsje.

                                                    IK VOEL ME ECHT JARIG !

Van Ellen heb ik een dagje SUP-pen cadeau gekregen. SUP staat voor Stand Up Paddleboard. Je staat rechtop, op een soort surfplank en met een lange roeispaan moet je je voortbewegen. Het ziet er simpel uit maar ik denk dat het nog tegenvalt. 

Als rechtgeaarde Franka verzamelaar heb ik mijzelf een herziene uitgave van het Franka album, 'Het Portugese goudschip' cadeau gedaan. Het toeval wilde dat dit album juist vandaag op de markt kwam via de stripveilingsite Catawiki. 

Het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen ;-))

2 opmerkingen:

 1. Super, broer...
  Van harte gefeliciteerd...

  Slingers heb ik niet, maar graag een toast
  op je gezondheid en alle parties die nog komen gaan :-))

  Dikke knuffel,
  Jan-dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Ik hou van verjaardagen! Heerlijk is dat om weer bij te kletsen met iedereen die je in een tijd niet meer gesproken hebt.

  BeantwoordenVerwijderen