zaterdag 24 augustus 2013

Weer onderweg

Zijn we 'weer onderweg', of hebben we ons alleen maar verplaatst? Ik denk eigenlijk het laatste. Van Bonaire zijn we via Klein Curaçao, een klein onbewoond eilandje ongeveer 10 mijl voor de kust van Curaçao, gevaren naar Curaçao.
Het is de bedoeling om hier een week of drie te blijven waarna we weer terug varen naar Bonaire.
Waarom weer terug? Omdat onze vriendin Caroline op vakantie komt, mijn moeder naar Bonaire wil komen en ook onze skivrienden Alette en Rob.
Het is de bedoeling om dan begin november weer naar Curaçao te varen. De Acapella gaat dan op de kant opdat we het onderwaterschip opnieuw kunnen behandelen met antifouling (aangroeiwerende verf). De tijd die we dus nu hier hebben op het eiland gebruiken we om het klussen in november alvast voor te bereiden.
Als alles klaar is, dan vertrekken we eind november in de richting van Puerto Rico om van daaruit naar het zuidoosten af te zakken in de richting van Sint Maarten. Daar willen we half januari de boot weer in de haven achterlaten om dan voor een paar weken naar Nederland te vliegen. Mijn moeder is weliswaar jarig op 31 december maar haar tachtigste verjaardag vieren we uitgebreid op 26 januari.

Tot zover even een overzicht van onze plannen voor de komende tijd. 

1 opmerking: