woensdag 21 augustus 2013

Vooraankondiging

De Acapella ligt inmiddels op het Spaanse Water, een prachtige baai in Curaçao.
Op Bonaire hebben we met weemoed afscheid genomen van de Reijndorpjes uit Amstelveen, André, Anja, Lorenzo en Orlando. De vakantie zat er op en ze moesten weer naar huis.

Samen met Marco en Janny zijn we via Klein Curaçao naar het Spaanse Water gevaren. Zij hebben hun intrek genomen in het Renaissance Hotel. We hebben nog gezamenlijk ingeklaard bij douane en immigratie en daarna kwam ook hier het onverbiddelijke afscheid.

Wij zijn weer terug op de boot en genieten even van de rust en de stilte. Natuurlijk gaan we ook hier op Curaçao weer allerlei familie en vrienden ontmoeten maar eerst maken we even pas op de plaats.

Het Blog moet nodig bijgewerkt worden, de foto's uitgezocht, bewerkt en gesorteerd. Teksten moeten worden geschreven en daar moeten foto's worden bij gezocht. Naast alle andere plannen en werkzaamheden die we hebben voor Curaçao nog voldoende werk.

De blogjes komen er aan.
"Duiken", "Joepie S", "Mister KLM", "Weer onderweg", inspiratie genoeg.
Nog heel even geduld en dan zijn we weer 'up to date'.

Er is nog één blog in de maak en dat heet: "Proletarisch winkelen".
Ellen is het er nog niet mee eens of ik dat wel of niet moet publiceren. We wachten het af.

Door het vroegtijdig vertrek naar Curaçao komt er van mijn deelname aan de kookwedstrijd die de 23e bij Van den Tweel gaat plaatsvinden dus niets terecht.
Helaas?! ;-) ;-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten