vrijdag 23 augustus 2013

"Joepie S"

Joepie, onze lieve vriendin Caroline heeft bij de eerste de beste gelegenheid die ze had een Bonaire aangevraagd en gekregen "Ik kom eraan!!!!!"
Wat heerlijk om haar weer te zien. Natuurlijk hebben we contact, maar via skype, whatsapp en andere communicatie middelen is het toch anders.
Caroline bood direct aan om als "Joepie S" te fungeren. Het maakte haar niet uit wat we nodig hadden. "Laat het maar opsturen, ik zorg wel dat het goed komt". Sssshit, zelfs de postbode bij haar in het dorp begon zich al af te vragen of hij zich zorgen moest gaan maken om zijn baan. 'Is dit niet een beetje veel van het goede?', vroegen wij ons af.  De UPS service van Caroline werkt voortreffelijk. Een tijdschrift, een doos Nespresso, lenzen, een nieuwe schroef voor de rubberboot,  ga zo nog maar even een tijdje door, het kon niet op.
De 48 uur met Caroline waren een feest maar ze vlogen voorbij. Heerlijk kletsen, borrelen, eten, op de scooter naar Jibe, looking for Mister KLM, roddelen, het hield niet op.
Helaas, veel te snel moet je dan alweer afscheid nemen maar gelukkig half september is ze er weer. Dan op vakantie samen met haar man Willem Jan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten