dinsdag 30 april 2013

Ellen jarig

Op 28 april is Ellen jarig. Van harte gefeliciteerd. Bouwjaar 1956 en wat ziet ze er nog goed uit.
Deze dag lagen we bij Pigeon Island, een prachtig baaitje aan de westkant van Guadeloupe. 's Ochtends eerst fantastisch gesnorkeld en later op de middag lekker geluncht bij een restaurantje waar we tevens konden internetten.. De felicitaties stroomden binnen via de mail. Heel erg leuk en iedereen heel erg bedankt.
Er zijn drie berichten die ik toch nog even wil vermelden, als wel hele bijzondere verjaardagscadeau's.
Allereerst de melding van onze dochter Anne, dat ze een nieuwe baan heeft en dat ze in september gaat beginnen in de psychiatrische verpleging.
Ten tweede kreeg Ellen van onze vriendin Wendy als verjaardagscadeau de mededeling dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Gefeliciteerd!
Tenslotte vertelde onze vriendin Caroline dat ze geopereerd is aan haar knie en dat ze wel een maand of drie uit de running is. Als het voor iemand een crime is dat ze niet mag werken is het Caroline wel. Sterkte.
's Avonds kwamen Lies en Gerard van de Sylfer en Norma en Franz van de Vela. We hebben heerlijk geborreld en nasi met sate gegeten. Het was reuze gezellig.
(Op de een of andere manier zijn Norma en Franz niet op de foto gekomen, die houden jullie nog te goed.)

1 opmerking:

  1. Hallo Ellen en Martin net jullie blog weer even gelezen, Eerst Ellen als nog proficiat met je verjaardag beter laat dan niet .
    Gaat goed met jullie zo te lezen , lees zowel de blog van Norma en Franz als die van jullie en natuurlijk de mathiba maar die is al wat verder op naar de brit. bvi.
    Groeten van Johan en Ineke.

    BeantwoordenVerwijderen