zaterdag 5 maart 2016

Het nuttige met het aangename


Om de tijd enigszins door te komen hebben we maar een dagje de armen uit de mouwen gestoken op Boerderij de Waard, de B&B van onze vrienden Anneke en Jeroen in Anna Paulowna . De verbouwing van hun oude stal tot luxueuze appartementen was een megaproject, maar sinds oktober zijn ze open en er valt nog genoeg te doen.

Ook zijn we met Marco en Janny, in hun Malo 42, van Enkhuizen naar Andijk gevaren. Achter de kap, in het zonnetje, was het een feestje om die paar uurtjes op het koude water te door te brengen. 

Ellen heeft zich voorbereid om naar Groningen te gaan en Martin is naar de tandarts geweest.
Drie dagen voor de opname hebben we ingecheckt in een Fletcher hotel in de buurt van het Martini Ziekenhuis in Groningen. We moesten een aantal keer in het ziekenhuis zijn voor wat vooronderzoeken en we hebben het ons maar zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Op deze manier hadden we ook nog mooi de gelegenheid om een middagje door te brengen met de kleinkinderen.

Ellen wordt overspoelt met mailtjes, berichtjes, whatsappies, bloemen, kaarten en kadootjes. Het is op dit moment onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, maar weet dat jullie goede vibes heel erg gewaardeerd worden en haar veel steun geven. 

De operatie is volgens plan verlopen en Ellen voelt zich goed. We zetten nu in op een spoedig herstel. Het wachten is op de uitslag, die we volgende week vrijdag hopen te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten