woensdag 24 februari 2016

Weer in Nederland

Vijf uur tijdverschil en ongeveer 30 graden temperatuurverschil, hakt er wel in. Inmiddels zijn we er wel een beetje aan gewend, maar de eerste paar dagen hadden we het erg moeilijk.

De vluchten van Bonaire via Curaçao naar Amsterdam verliepen zeer voorspoedig. Eerst met een Fokker 50 van Insel Air naar Curaçao en daarna met een 747 van de KLM naar Amsterdam.

Nichtje Tessa was speciaal vroeg opgestaan om 'tante' Ellen te verwelkomen en neefje Mark kwam de auto brengen. Wat een geweldige verrassing.  (Dank jullie wel!!!!)

Woensdag vertrekken uit Bonaire, donderdag aankomen in Amsterdam en vrijdagochtend om negen uur melden in het Martini Ziekenhuis van Groningen. Dit betekent om 06.30 uur op, om 07.30 uur vertrekken en...........................................
                                                 ............................krabben. 

Na een halve dag van onderzoeken en informatieve gesprekken hebben we redelijk beeld van wat ons te wachten staat.

Ellen wordt op vrijdag 4 maart geopereerd. De operatie zelf, stelt volgens de artsen, niet zoveel voor en hoeft in principe niet langer dan een uur te duren. De tumor zit op een goed bereikbare plaats aan de buitenkant van de borst en met een beetje geluk kunnen ze via dezelfde incisie ook de schildwacht klier verwijderen. Deze lymfe klier moet worden onderzocht om na te gaan of er al uitzaaiingen naar de rest van het lichaam zijn.

Hoe dan ook, vol goede moed gaan we deze uitdaging aan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten