vrijdag 18 maart 2016

Netwerken

Tussen de medische bedrijven door, hebben genoeg tijd om leuke dingen te doen. Familie bezoek, naar de kroeg en natuurlijk naar de Hiswa.

Vriend Cor is 70 geworden en wij werden uitgenodigd om dit samen, met o.a. mijn lieve nicht Tineke, te vieren bij een Live and Cooking brunch in het Van der Valk hotel in Dordrecht.

Als je dan toch in Nederland bent moet je natuurlijk wel gebruik maken van de gelegenheid om naar de droge Hiswa te gaan. Juist nu we even geen gebruik meer kunnen maken van radio-netjes via de korte golf radio, is deze botenbeurs bij uitstek geschikt om te netwerken. Oude contacten aan te halen en nieuwe te maken.

In gesprek met Sjors van der Woerd van Ziltmagazine. We mochten al twee keer een bijdrage leveren aan het magazine en in deze hoedanigheid  hebben we wel via de mail contact gehad met Sjors, maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet.

Op bed met Marcel Botman, eigenaar van Neptune Nautisch Slaapcomfort. Gelukkig wel onder het wakend oog van bedrijfsleider Martin Mast

Rob Wink van Serious Seatools, leverancier o.a. de Schenker Watermaker.

Dirk Bouma van Holland Marine Hardware. Dirk is de importeur van RM jachten in Nederland.

Bojan Michiels van Kessenich verkoopt Parasailors maar doet ook deliveries via zijn bedrijf Bomarine.

Helaas zijn we tijdens het gesprek dat we hadden met Ben Rutte, de hoofdredacteur van het blad Zeilen, vergeten foto's te maken.

Maar, wat denken jullie van de nieuwe crew van de Acapella......;-)))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten