zaterdag 21 december 2013

Culebra

Ons verblijf in Culebra hadden we ons iets anders voorgesteld. Door de harde wind en de hoge golven was het niet echt verantwoord om van boord te gaan. Naast ons sloeg een boot van zijn anker.
Wij hebben toen maar wat extra ketting gestoken en zo lagen we op 7.5m diepte met 40 meter ketting uit. Dat gaf wel een rustig gevoel.
Aan de andere kant kwam het ook wel goed uit dat we niet van boord konden want de watermaker had echt heel veel kuren. Het kwam er op neer dat het hele apparaat uit elkaar moest om een paar nieuwe O-ringen te installeren. Ook de pomp vroeg de nodige aandacht want daar vond ik een doorgebrande printplaat. Al met al een volle dag werk.
We lagen wel heel leuk in Culebra, met een prachtig uitzicht op het stadje. Het eiland is niet zo groot, 11 mijl lang en op het breedste punt 8 mijl. In een paar uurtjes tijd heb je alle highlights bekeken.
Fietsen op Culebra is niet echt een optie want het is vrij heuvelachtig maar en zijn genoeg andere middelen van vervoer te huur.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten