zondag 3 februari 2013

Aquarius

Vanaf  21 Januari tot 19 Februari regeert het sterrenbeeld Waterman. Het belangrijkste kenmerk van de Waterman is hun drang naar vrijheid, hij wordt niet graag aan banden gelegd. Ze hebben een objectieve kijk op de wereld, zijn niet bevooroordeeld, en hebben een tolerante en verdraagzame instelling. Ze zijn vaak vernieuwend en vindingrijk en hebben een goed ontwikkelde intuïtie.

Doordat we zo ver weg zitten, missen we bijna alle watermanverjaardagen en dat zijn er heel wat....

                       

Het feestgewoel begon met de verjaardag van onze vriend Gerrit van Ojen op 22 januari, daarna op 26 januari zou  Charles, de vriend van mijn moeder aan de beurt geweest zijn, gevolgd door Marcel, de oudste broer van Ellen. Om het feest compleet te maken beginnen we op 1 februari met de jaardag van André, het jongste broertje van Ellen. We zijn nog lang niet klaar hoor want op de 2e viert Yola, de vrouw van Gerrit haar feestje. Onze vriendin Anneke Waiboer doet op 4 feb een duit in het zakje. Dan komt het.
Op 5 feb. onze schoonzoon Sanne, op 6 feb. zijn dochter en ons kleinkind Bodhine. Op de 7e vind ik het wel een leuke dag om zelf ook mee te doen. Op de 8e hebben we dubbel feest want dan zijn nichtje Dagny en schoonzus Anja, de vrouw van André, beiden jarig. Het eind komt in zicht hoor.
Op de 12e vind nichtje Suzie het ook wel leuk om een feestje te organiseren. De moeder van Ellen, mijn schoonmoeder dus, zou op de 16e jarig zijn geweest, op de voet gevolgd op de 18e door Annemarieke een andere schoonzus. Tenslotte op de 20e viert Toon, de man van mijn nicht Tineke, zijn jaardag, met als sterrenbeeld Vissen.


Al met al een heftige maand het leuke is wel dat we bijna iedere dag gratis kunnen drinken. Tijdens het Happy Hour bestellen we gewoon een paar drankjes en de rekening sturen we op. Op 7 feb mogen jullie dat ook doen hoor ;-)) Neem lekker een drankje en laat het maar op mijn rekening zetten. Proost.

Ben van de Blabber was op de 1e jarig. Bouwjaar 1956 net als wij. Dit hebben we uitgebreid gevierd met bier.


Alle jarigen, van harte gefeliciteerd!

4 opmerkingen:

 1. Met dank...een van de jarigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dan zijn jullie "het beste paard van stal, onze zoon Edwin, nog vergeten.
  Maja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Andre en anja reijndorp7 februari 2013 om 20:45

  ...en ook Lorenzo en Mark Reijndorp..!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ....toch gefeliciteerd met je eigen verjaardag Martin!! De Reijno's uit Amstelveen

  BeantwoordenVerwijderen