donderdag 6 november 2014

Back on track

De allerhoogste tijd voor weer een nieuw bericht. Hoewel ik wel het goede voornemen had om ook tijdens ons bezoek aan Nederland een regelmatige update te geven is dat er helemaal bij in geschoten. Gewoon geen tijd. Sorry.
Alle Reijndorpjes, met aanhang, bij elkaar

Ons maandje in Nederland stond deze keer voornamelijk in het teken van, 'zorgen voor' en een medische mallemolen.
Mark en Manon, vrienden van mijn moeder kwamen met heerlijke zelfgemaakte appeltaart.

Het aantal keren dat we het ziekenhuis bezocht hebben is niet meer te tellen. Dermatologen, cardiologen, gnathologen, tandartsen, fysiotherapeuten en ga zo nog maar even door, hebben we gezien en gesproken. De gezondheidstoestand van mijn moeder heeft natuurlijk een grote duit in het zakje gedaan maar zelf hebben we ook wel onze bijdrage geleverd. 

Gelukkig was er ook tijd en ruimte voor leuke dingen, zoals zwemmen met de kleinkinderen, zeilen met vrienden, eten met familie en vrienden, dus al met al hebben we niets te klagen. 
De waard en de waardin van 'Boerderij De Waard'.
 
Inmiddels zijn we weer terug op Curaçao. De boot staat op de kant bij Curacao Marine en we zijn weer volop aan het klussen. De werkzaamheden vorderen gestaag. We hebben een aantal afsluiters vervangen, één van de vuilwatertank en één van de watermaker en een scheur in de tunnel van de boegschroef gedicht. Het bleek allemaal hard nodig. De kans dat we spontaan zinken is nu weer afgenomen of in ieder geval kleiner geworden ;-))

Al met al zijn we weer, back on track.
Vrijdag hopen we weer het water in te gaan, dan maar hopen dat alle gaten echt dicht zijn.

1 opmerking: