vrijdag 15 juli 2016

Juli 2016

De maand juli heeft dit jaar 5 weekenden, 5 vrijdagen, 5 zaterdagen en 5 zondagen. Dit is een verschijnsel dat ééns in de 800-zoveel jaar voorkomt. Deze maand is dus echt bijzonder.

Ieder jaar op 1 juli, vieren wij Ellen dag. Op deze dag doen we (doet Martin zonder morren) alles wat Ellen leuk vindt. 
We zijn in de Diva2Diva cabrio gaan toeren en hebben heerlijk geluncht, met onze vrienden Lies en Gerard bij Jibe City, een leuke strandtent hier op Bonaire. 

2 juli kregen we bezoek. Marjan Graveland, een KLM collega die we al jaren kennen, had een 24 uurs stopje op Bonaire. Een koffie afspraak was gauw gemaakt en aan boord van de Acapella hebben we gezellig bijgepraat. Nu zijn we  weer helemaal op de hoogte van elkaars wel en wee. 
Marjan kent ons een beetje en bracht een heerlijk drankje mee

Diezelfde middag hadden we ook een 'dinghy drift' georganiseerd. Een wat....?

Je bindt een aantal rubberbootjes aan elkaar, je laat je gewoon drijven -driften- en je ziet wel waar je uitkomt. Iedereen had -uiteraard- iets te drinken bij zich en wat te snacken. Aan het eind van de tocht spraken we niet meer over een 'dinghy drift' maar over een 'drinking drift'.
Ook baby Willi, was van de partij

Op de één of andere manier waren we zondag 3 juli, 'moe'. Deze dag hebben we gebruikt om te luieren, niets te doen, bij komen van alle beslommeringen op de boot. Heerlijk, een beetje lezen, zwemmen, dom voor jezelf uitkijken enz. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten