woensdag 10 september 2014

Donderdag heen, zondag weer terug.


Afgelopen donderdagochtend belde mijn moeder. Ze was bij de oncoloog geweest en de uitslag was niet echt best. Nadat we dit bericht een tijdje hebben laten bezinken, hadden we allebei de behoefte om even naar haar toe te gaan om haar een hart onder de riem te steken.  
Om een lang verhaal kort te maken, we zijn dus even naar Nederland gevlogen. Donderdag heen en zondag weer terug.

De vluchten, voor zowel de heen- als de terugreis, stonden er qua passagiersaantallen goed voor, dus het leek ons wel een goed moment om het in ieder geval te proberen. Als gepensioneerde KLM-er, vliegen we IPB. (Indien Plaats Beschikbaar). Er was plaats, dus we zijn gewoon gegaan. 
 
Het is natuurlijk best wel een exercitie om zo even op en neer te vliegen. Ticket bestellen, spullen pakken, boot goed achterlaten, buur boten vragen om op te passen, huur auto bestellen, taxi regelen en dan vliegen. Om 10.00 uur gebeld worden en om 18.00 uur in de taxi naar de luchthaven. 
De verrassing bij mijn moeder was compleet. Mijn zus, Marianne, had onze komst wel verwacht, die keek er niet echt van op. 

Prettige bijkomstigheid was dat onze kleinzoon, Bardo, acht jaar werd dit weekend.
 Ook in Assen waren ze blij verrast.

                                                        Sanne&Anne
                                                  Bodhine, Asha en Bardo
Het was kort en het was hevig, maar we zijn blij dat we dit kunnen doen en dat we het gedaan hebben. Over drie weken gaan we weer, maar dan voor langere tijd ;-)

Mijn moeder zit nu in de medische molen en we moeten maar afwachten wat de uiteindelijke conclusie zal zijn en hoe e.e.a. verder gaat. Er is nu nog geen zinnig woord over te zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten