donderdag 10 juli 2014

Visite

Inmiddels konden we Alex en Silvia, bijna uit tekenen op het terras van Karels Beach Bar ;-) Dat zegt natuurlijk ook wel iets over onze aanwezigheid daar. Ik moet er wel bij vertellen, dat Karels, het leukste terras aan het water heeft in Kralendijk, zeker met happy hour.
Wellicht had het ook met voetballen te maken, dat we hen daar iedere keer weer troffen.
Omdat wij vonden dat we elkaar niet alleen maar in de kroeg konden ontmoeten, hebben we hen uitgenodigd om op de Acapella te komen borrelen. Het grappige is dat we daar helemaal geen foto's van hebben. Er staat één foto van Martin op de website van Alex. Hij maakt prachtige foto's, het is zeker de moeite waard om eens op zijn site te kijken.

http://www.foto-alex.nl/

Wie we nog meer op visite kregen, waren onze KLM collega's Mariette Maatman en Saskia van Rijn.
Saskia,                     Ellen,                       Mariette
 
Mariette had de Acapella zien liggen op haar rondje over het eiland. Via Facebook heeft zij een berichtje gestuurd en nog diezelfde middag kwam ze met haar hele bemanning langs met de Compass, een lokale charterboot.
Martin er in de dinghy naar toe om even gedag te zeggen en gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Zowel Saskia als Mariette kennen we niet alleen van het vliegen maar allebei ook van de Tailwind Regatta. Deze KLM Regatta, een jaar of zeven geleden begonnen met vijf bootjes, is uitgegroeid tot een festijn waar vijftig tot zestig schepen aan meedoen. Het wordt georganiseerd door een voor vliegend personeel. Dit jaar weer in onze thuishaven, Enkhuizen.

http://www.tailwindregatta.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten