vrijdag 3 april 2020

Uit de zelf isolatie, in de lockdown


Sinds gisteren mogen we, binnen de restricties van de lockdown, weer doen en laten wat we willen. Dit hebben we natuurlijk gevierd met een glaasje bubbels.


Op zich was de zelf isolatie helemaal geen probleem. We zijn het natuurlijk wel gewend om langere tijd aan boord te verblijven. Alleen wanneer je afhankelijk bent van anderen m.b.t je voorraden is het natuurlijk anders. Gelukkig loste dit zichzelf op, doordat we bij de Countdown supermarkt online konden bestellen. Hierdoor hoefden we anderen niet meer te belasten om boodschappen voor ons te doen.


Martin maakte van de gelegenheid gebruik om (weer) een online cursus op de basgitaar te volgen en Ellen doodde de tijd met lezen, poetsen en spelletjes doen. Verder proberen we samen met de kleinkinderen een video dagboek te maken en zo vliegen de dagen voorbij.


Om de zoveel tijd gingen we wel even naar buiten om een stukje te lopen. Even de benen strekken en een frisse neus halen. In de marina waren toch een aantal mensen die dachten dat we helemaal niet van de boot af mochten en dat we werkelijk een gevaar voor de mensheid waren. Voor deze mensen hebben we maar een low profile gehouden.


We willen onze vrienden, Ulla en Pella van Loupan, heel erg hartelijk bedanken voor al de morele support. Cheers.


We genieten nu weer extra van onze herwonnen 'vrijheid'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten